skip to Main Content
De tuin biedt ook in 2024 een plek aan kunstenaars om hun werk te exposeren. Met name de buitenruimte leent zich hier goed voor. In de periode mei tot oktober is er een permanente expositie(zie agenda). Er is ook een binnenruimte, de “binnenplaats”, deze worden alleen voor kortere exposities gebruikt.

Op 3 mei april wordt de expositie geopend. Vanaf 4 mei tot en met 29 september is deze wekelijks te bezoeken op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur,  op afspraak en spontaan wanneer de vlag buiten staat. Daarnaast op extra openingsdagen die apart worden aangekondigd.

De kunstenaars zijn: Albert Geertjes ~Dolf en Louise Bierhuizen ~ Evelien Limbeek & Frans Egberink ~ Gerdien Halfman ~ Hendrike Huijsmans ~ Jaap Bos~ Jenita Huls Jeroen Jacobs ~Joop van Ulden ~ Oscar de Jong~ Peter Hondebrink ~Raph Janssen ~ Ton van Sprang ~ Zus van Zand . Onder hen twee publiekswinnaars van Folly Art Norg (2023 en 2022).

Alle kunst is ook te koop, ook de twee Folly’s. Het Zoe zo mooi zijn wanneer ze een definitieve plek krijgen in een (semi)openbare ruimt.

En uiteraard is er natuurkunst

Houd de agenda en de Facebookpagina in de gaten!

 

Back To Top