skip to Main Content

Uitspraken van gasten:

“Dansende blaadjes aan de bomen. Scharrelende sierkippen. Bezige bijen, zwevend van bloem naar bloem. Grazende schapen in de wei en twee honden die je bij aankomst enthousiast verwelkomen. En dan is er Jetty, de eigenaresse van deze bijzondere plek. Haar tuin en haar hart heeft zij opengesteld voor eenieder die op zoek is naar (innerlijke) rust of verdieping. Maar ook voor diegenen die simpelweg willen genieten van een prachtig stukje natuur. En wil je een workshop Intuïtief Schrijven volgen, dan zou ik zeggen: gewoon doen! Jetty geeft deze cursus op een speelse en betrokken wijze. Via gerichte oefeningen brengt ze je in contact met je onderbewuste. Als vanzelf begint er iets in je te stromen. Je hoeft niets anders te doen dan je pen op het papier te zetten en datgene op te schrijven wat spontaan vanuit je binnenste naar boven komt. Ik heb dit intuïtief schrijven ervaren als een bijzonder proces dat verrassende dingen aan het licht brengt. Ik dacht mijzelf goed te kennen. Maar ik was aangenaam verrast te ontdekken wat er vanuit de diepste krochten van mijn ziel allemaal naar boven borrelde.
Jetty, ik wil je hiervoor hartelijk danken en zie alweer uit naar de volgende workshop”
Ria Meijer

“Bij Jetty kom je heel dicht bij jezelf. Ze neemt de rust en de ruimte voor jou als persoon. Biedt veel mogelijkheden om te wandelen, even stil te staan en te genieten van de prachtige omgeving.
Ik heb mijn tijd die ik bij Jetty door mocht brengen als zeer waardevol ervaren. En heeft mij als mens veel gebracht.
Bedankt!”

“Een plek om helemaal tot jezelf, je eigen innerlijk, te komen, in vrede met wat er in het moment is: geen haast voelen, of druk, maar terug naar de basis, je eigen gevoel.”

“Wat een avontuur is een wandeling door jullie paradijs”

“Een betoverend mooi stukje natuur. Op een bijzonder creatieve manier vormgegeven. Rust en ruimte. Geweldig!”

“Wat een oase van rust, creativiteit, dieren, water, planten. Wat een charme.”

“Een tuin vol verrassingen. Een sprookje waarin je je kunt laven.”

en van een jonge gast:

“Als ik druk ben in mijn hoofd en ik ga naar Jetty dan word ik weer helemaal rustig.”

Back To Top