Voorbij Kunst om Dalfsen

 

Na een week van voorbereiden en opbouwen waren we er op de buitenplaats klaar voor. Het hek kon open om de kunst binnen te laten: Kunstenaars die hun werk toonden en ook aan het werk waren en veel, heel veel, bezoekers. Ronddwalend in de tuin, gericht het werk van de exposanten bekijkend of neerstrijkend op een van de vele bankjes en genietend van het mooie weer. Het leverde leuke en bijzondere gesprekken op. Dat was het Kunst om Dalfsen weekend.
Intensief en af en toe een beetje overweldigend maar vooral een mooie beleving. Want dat is wat de bedoeling is: deze heerlijke plek delen met anderen.

Iemand zei: “als je hier bent dat komt de ontspanning vanzelf over je”. En dat is waar de buitenplaats voor staat en waar ik in mijn werk als coach aandacht voor wil hebben, voor dat wat vanzelf komt wanneer je even stil kunt staat, stil kunt zijn. Je voelt wat dat met je doet. De rest komt daarna, soms vanzelf soms help ik een handje.
Wil je het zelf eens ervaren, dat kan. Op bijna elke donderdag is de buitenplaats open. Je kunt dan wat ronddwalen, we drinken een kopje koffie of thee. Of je helpt een handje mee. Er is altijd wat te doen.

Tot ziens!

10 mei 2017