Frisse blik

Een frisse bui voor de tuin die alles in sneltreinvaart laat ontluiken.

Na een periode van warm weer staat de natuur op springen. Aan water ontbrak het nog maar daar kwam deze week verandering in.  Wat een genot om te zien en bijna te horen hoe het ontluikende groen baddert in de regen. Ik vind het elk jaar weer zo bijzonder om dit te mogen meemaken. Verliefd op onze tuin, dat zei ik deze week tegen mijn man, want zo voelde het. Kriebels, kippenvel en zo intens genieten. In het zonnetje even zitten maar vooral met de handen in de grond. Mijmerend, gedachten laten komen en gaan, ideeën onderzoekend en dat allemaal in stilte. Het maakt een onrustige geest weer rustig en zorgt voor helderheid.

Dat een fris buitje niet alleen goed was voor de tuin daar kwam ik ook achter. De website stond nog in de winterstand. Nodig tijd voor een nieuw bericht.

De open tuin en werkplaats-dag op donderdag leverde weer leuke ontmoetingen op. Vandaag o.a. in het kader van het kunst- en cultuurweekend Kunst om Dalfsen dat in het eerste weekend van mei plaatsvindt en waar de buitenplaats dit jaar voor het eerst aan mee doet met mooie exposanten als Claudia van de Leur, Evelyn Broere en Riet van de Wende. In de gids, die net uit is, staat hier meer over. Naast deze exposanten hebben we ook nog een verrassing op het programma. Hierover later meer.

Verder wordt er op de buitenplaats natuurlijk gecoacht: schrijvend, wandelend en waar nodig ook door inzet van Mind Eye Power een milde, eenvoudige en effectieve manier om diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen en/of onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma te realiseren dmv oogbewegingen en gerichte aandacht en intentie.

Ben je nieuwsgierig geworden kom gerust langs of maak een afspraak.

 

Tot ziens, Jetty

13 april 2017