Bezinnen en plannen maken

Januari, een maand van terug en vooruit kijken en plannen maken over wat je graag wilt. Of juist anders wilt gaan doen. Misschien kom je tot de ontdekking dat dezelfde dingen je in de weg zitten om uitvoering te geven aan dat wat zou willen. Een goed moment om bij jezelf stil te staan. Wil je dat samen doen? Dan ben je van harte welkom.

Zelf heb ik deze maand gebruikt om eens te onderzoeken wat ik wil in dit jaar. Wordt het tijd om mij te specialiseren? Voor een bepaalde doelgroep te kiezen? Of werken vanuit 1 bepaalde methode? En als ik dat niet doe wat betekent dat dan? Dat ik niet kan kiezen? Veel vragen met niet echt een antwoord. Feit is dat ik me thuisvoel in het contact met de klant met zijn of haar vraag en van hieruit op zoek ga naar de meest passende vorm. Dit kan pratend, wandelend, schrijvend al dan niet gecombineerd met ademhalingsoefeningen. Maar steeds met als resultaat meer ontspanning en meer ruimte voor eigenheid, inzicht en vertrouwen. Hier ga ik voorlopig dus ook maar gewoon mee door.

Mijn plan is daarom doorgaan op de ingeslagen weg met rust en vertrouwen.

Ondertussen biedt de buitenplaats elk seizoen zoveel moois! dat het alleen daarom al een genot is om hier te mogen zijn. (Bijna) elke donderdag is het weer open dag. Loop gerust binnen.

Tot ziens.

Jetty

ps. Het roodborstje is vastgelegd door Claudia van de Leur

 23 januari 2017