Arrangementen op de buitenplaats

In de afgelopen tijd kreeg ik regelmatig de vraag wat ik zoal doe op de buitenplaats en wat er allemaal mogelijk is. En of ik daar voorbeelden van kan noemen. Het helpt blijkbaar om mensen zich een voorstelling te kunnen laten maken. Dit heeft er toe geleid dat ik, al schrijvend, met mezelf in gesprek ben gegaan. Ik voelde weerstand om een kant-en-klaar pakket te maken maar vond het blijkbaar niet vervelend om mensen op verzoek wat over de mogelijkheden te vertellen. Waarom dit niet op de website als mogelijkheid aan bieden? Tegen mijn oorspronkelijke gedachte hierover in heb ik nu een soort keuzemenu gemaakt. Wil je hier meer over weten stuur me dan een berichtje of bel me dan stuur ik je de arrangementen toe.

Wie weet zit er wat voor je bij.

Tot ziens!

Jetty

10 juli 2018