Einde en begin

Vandaag het begin van de herfst. Het einde van de zomer. Loslaten van alles wat het buitenleven zo heerlijk maakt: buiten koffie en thee drinken, buiten werken, eten en buiten ontmoeten. Weemoedig kan ik me voelen wanneer deze tijd eraan komt. Gelukkig helpt de natuur me een handje om over de drempel te stappen. We nazomeren nog een een poosje!

Ondertussen merk ik dat de vakantietijd echt voorbij is. Op verschillende fronten weer aan de slag. Een van die dingen betreft Stichting Wortel waar ik me aan verbonden heb. Een stichting die speciale ontmoetingstuinen creëert waar de band tussen kinderen en hun ouders/familieleden kan groeien. Een prachtig initiatief van Fenna Janssens (www.vincacoaching.nl.) Zij heeft een paar enthousiaste mensen om zich heen verzameld waar ik er een van ben. Vanaf het eerste moment dat we spraken is er een vuurtje gaan branden en dat is niet meer gedoofd. Hier wil ik me voor inzetten. Eerst als bestuurslid en daarna, en wie weet daarnaast, met een ontmoetingstuin op de buitenplaats. We gaan het zien.

Verder waren en zijn er steeds mooie ontmoetingen met mooie mensen die het leven op de buitenplaats bijzonder maken.

Ik ga met veel enthousiasme verder.

Tot ziens!

21 september 2017