Op dit oude erf, aan de Vecht tussen Dalfsen en Zwolle wonen wij sinds 1997. De aanleg van de tuin is met respect voor de oude elementen zoals o.a. grote linden, eik en beuk, ontstaan. Bij de ontwikkeling van het erf hebben we een tegenwicht willen bieden aan het ons omringend gebied waar de oude elementen zoals prachtige singels steeds meer verdwijnen. Het bordje “tuinreservaat” hangt niet voor niets bij ons hek. Er broeden, verblijven en wonen verschillende soorten vogels, vlinders en zoogdieren. De tuin omsluit het woonhuis. Er is een vijver en er zijn veel hoekjes, paadjes en zitjes. In het achterliggende land grazen onze schapen en onze honden vinden hier ruimte om te rennen. Met hulp van een landschapsarchitect hebben we dit deel zodanig bij de tuin kunnen betrekken dat het geleidelijk in elkaar overgaat en er een mooie wandeling te  maken is. Vanaf een uitzichtpunt in het land zie je de meanderende Vecht zich een weg door het landschap banen.

Op de meeste donderdagen is de tuin open.

Uitspraken van bezoekers:

 

Een betoverend mooi stukje natuur. 

Een bijna paradijselijke ervaring.

.